Specialized anti-corruption line: 0 (22) 79 20 77 Institutional line for information: 0 (22) 79 20 77

 

Stimați prieteni, 

I.P. „Laboratorul central de testare a băuturilor alcoolice/nealcoolice și a produselor conservate” reprezintă un lider pe piața evaluării conformității produselor. Dezvoltarea continuă și dotarea cu tehnică performantă, sporirea competitivității personalului, optimizarea continuă a sistemului de testare și certificare au drept obiectiv de bază satisfacerea cerințelor clienților. Suntem siguri, că promovarea produselor și succesul Dvs. în afaceri vor fi asigurate și multiplicate prin plusvaloarea evaluării conformității I.P. „Laboratorul central de testare a băuturilor alcoolice/nealcoolice și a produselor conservate”.

 

Vă dorim mult succes și realizări remarcabile! (vezi info)

 

last news

Stimați clienți ai I.P. „LCTBANPC”, Vă aducem la cunoștință faptul că probele de apă pentru efectuarea investigațiilor microbiologice se recepționează de laboratorul de încercări de la sediul secundar din cadrul instituției (mun.Chișinău, strada Uzinelor 19) în zilele de luni-vineri, în intervalul de timp 08:30 – 14:00.

20Jul2021

Stimați producători, importatori, solicitanți, reprezentanți ai altor părți interesate, I.P. „LCTBANPC” aduce la cunoștință faptul că, în temeiul Hotărîrii Guvernului nr.108 din 14.07.2021 Cu privire la transferul unei zile de odihnă în anul 2021, programul de activitate a instituției în luna august se va modifica după cum u