str. Grenoble 128 U: +373 22 28 59 59str. Uzinelor 19: +373 22 47 71 93

Announcements

last news
13Feb2020

Instituția publică „Laboratorul central de testare a băuturilor alcoolice/nealcoolice și a produselor conservate” anunță existența posturilor vacante în laboratorul de încercări (sectorul de testare a produselor alimentare și a produselor conservate), amplasat pe str.Uzinelor 19. 1. Specialist coordonator (cu funcții de chimist)

Stimați solicitanți! Prin prezenta, Organismul de certificare din cadrul I.P. „LCTBANPC” vă informează că, în scopul îndeplinirii continue a cerințelor schemelor de certificare produse nr. 2 și 3, expuse în procedura de certificare PC-Ol-OC, este necesară planificarea preventivă a supravegherilor întreprinderilor.

18Oct2019

    Conducerea Instituției publice „Laboratorul central de testare a băuturilor alcoolice/nealcoolice și a produselor conservate” informează cu privire la faptul că, în contextul reorganizării Întreprinderii de Stat „Centrul Național de Verificare a Calității Producției Alcoolice” prin fuziune (absorbție) cu Instituția publ

Stimați solicitanți! Prin prezenta, vă informăm că Î.S. "CNVCPA" este reorganizată prin fuziune cu Instituția publică "Laboratorul central de testare a băuturilor alcoolice/nealcoolice și a produselor conservate" începînd cu data de 15 octombrie.

Sorry, this entry is only available in Romanian and Russian.

Stimați colegi! Î.S. „CNVCPA” anunță invitație la concurs pentru achiziționarea serviciilor financiare

Stimați colegi, Î.S. “CNVCPA” vă informează că ziua de 17 august 2019 este zi lucrătoare în cadrul Întreprinderii de Stat “Centrul Național de Verificare a Calității Producției Alcoolice” și va activa în regim de 7 ore.  Ziua de 26 august 2019 este zi de odihnă.