Specialized anti-corruption line: 0 (22) 79 20 77 Institutional line for information: 0 (22) 79 20 77

– List of related documents for scheme no. 3

– List of related documents for scheme no. 3

  • Certificat de înregistrare
  • Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
  • Certificatul de înregistrare oficială pentru siguranța alimentelor
  • Extras din registrul vitivinicol  şi/sau Licența privind genul de activitate
  • Autorizația de folosire a apei. Proces verbal  a ultimei analize de apă
  • Certificatul de acreditare/atestare și Decizia de menținere a acreditarii  laboratorului
  • Domeniul de acreditare/atestare
  • Structura organizatorică a întreprinderii
  • Lista secțiilor de producere și suprafața lor
  • Asigurarea tehnico-tehnologică a întreprinderii (lista utilajului, echipamentelor, vaselor etc)
  • Lista registrelor de producere și de laborator
  • Lista personalului implicat în procesul de producere și calificarea lui conform statelor
  • Asortimentul producției certificat cu includerea numerelor rapoartelor de încercări  pentru produsele certificate emise în perioada unui an de la supravegherea recentă;
  • Copia Rapoartelor de încercări pentru produsele certificate anexate la sortiment

 

Întreprinderile care au certificat ISO 22000 anexează suplimentar:

  • Certificatul ISO 22000
  • Ultimul Raport de audit a SMSA  (ISO 22000)
  • Ultima analiză efectuată de management.

 

     Întreprinderile care au  implementat sistemul de analiză a pericolului și de control al circuitului alimentar în punctele critice (principiile HACCP) anexează suplimentar:

  • Plan HACCP
  • Analiza pericolelor
  • Lista documentelor ce confirmă implementarea principiilor HACCP.

 

recent events
CURS DE INSTRUIRE organizat de I.P. „ONVV”
02Jul2021
CURS DE INSTRUIRE organizat de I.P. „ONVV”

În perioada 30 iunie – 02 iulie 2021 I.P. „Oficiul Național al Viei și Vinului” (ONVV) a organizat, la sediul I.P. „LCTBANPC”, un curs de instruire cu tema „Verificarea respectării caietului de sarcini privind producerea strugurilor şi fabricarea produselor vitivinicole cu DOP şi cu IGP”. Acest curs de formare profesională s

ATELIER DE LUCRU organizat de I.P. „ONVV”
25Jun2021
ATELIER DE LUCRU organizat de I.P. „ONVV”

La 25 iunie 2021 I.P. „LCTBANPC” a găzduit activitățile atelierului de lucru, organizat de I.P. „Oficiul Național al Viei și Vinului”, avînd genericul „Degustarea vinurilor produse în condiții de microvinificare, recolta 2020. Degustarea vinurilor experimentale Augustina, Nistreană”. Participanți ai activității în cauză

VIZITĂ DE STUDIU la I.P. „LCTBANPC”
15Jun2021
VIZITĂ DE STUDIU la I.P. „LCTBANPC”

Un grup de elevi ai Colegiului de Studii Administrative și Fiscale din mun.Chișinău, care își fac studiile la specialitatea Siguranța produselor alimentare, însoțiți de profesoarele de specialitate, dna Galina DANU și dna Ana LAUR, au efectuat în ziua de 14 iunie 2021, în cadrul stagiului de practică, o vizită de studiu la I.P. „LCT

Ședința Comitetului de imparțialitate
28Apr2021
Ședința Comitetului de imparțialitate

În ziua de 27 aprilie 2021 a avut loc ședința Comitetului de imparțialitate din cadrul Organismului de certificare (OC) al I.P. „LCTBANPC” la care au participat membrii acestuia – reprezentanți desemnați ai părților interesate în activitatea instituției. În debutul ședinței a avut loc alegerea președintelui Comitetului, în f