Institutional line for information: 022-792-077 Specialized anti-corruption line: 022-290-800 Specialized anti-corruption line: 022-257-333 National anti-corruption line: 0-800-55555

– List of related documents for scheme no. 3

– List of related documents for scheme no. 3

  • Certificatul de înregistrare a întreprinderii (după caz);
  • Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  • Certificatul de înregistrare oficială pentru siguranța alimentelor;
  • Licenţa privind genul de activitate a întreprinderii şi/sau Extras din Registrul Unităţilor Vitivinicole (după caz);
  • Autorizația de folosire a apei. Proces verbal a ultimei analize de apă (după caz);
  • Certificat de acreditare/atestare și Decizia de menținere a acreditării laboratorului (după caz);
  • Domeniul de acreditare/atestare a laboratorului (după caz);
  • Documentul normativ;
  • Structura organizatorică a întreprinderii;
  • Lista secțiilor de producere/ depozitelor și suprafața lor (după caz);
  • Asigurarea tehnico-tehnologică a întreprinderii (lista utilajului, echipamentelor, vaselor, etc)
  • Lista registrelor de producere și de laborator (după caz);
  • Lista personalului implicat în procesul de producere/depozitare și calificarea lor conform statelor (după caz);
  • Asortimentul producției certificate cu includerea numerelor rapoartelor de încercări pentru produsele certificate emise în perioada unui an de la supravegherea recentă (după caz);
  • Certificat de calitate/raport de încercări eliberat de către un laborator acreditat (după caz);
  • Certificat de origine (după caz);
  • Contract de livrare-cumpărare cu furnizorul (după caz);
  • Invoice, Declarații vamale (după caz);
  • Contract de locațiune/ proprietate prorie, contract de deratizare, salubrizare, mentenanța infrastructurii (după caz);
  • Copia Rapoartelor de încercări pentru produsele certificate, anexate la sortiment (după caz).

  Întreprinderile care au certificat ISO 22000 anexează suplimentar:

  • Certificatul ISO 22000;
  • Ultimul raport de audit a SMSA;
  • Ultima analiză efectuată de management.

     Întreprinderile care au  implementat sistemul de analiză a pericolului și de control al circuitului alimentar în punctele critice (principiile HACCP) anexează suplimentar:

  • Plan HACCP
  • Analiza pericolelor
  • Lista documentelor ce confirmă implementarea principiilor HACCP.
recent events
Instruire dedicată dezvoltării culturii organizaționale
01Nov2024
Instruire dedicată dezvoltării culturii organizaționale

La 28/29 octombrie 2024, personalul I.P. „LCTBANPC” a beneficiat de instruire în cadrul unui seminar cu genericul „Cultura organizațională și „puterea lui împreună” pentru o imagine instituțională mai bună” desfășurat în incinta instituției. Dna Natalia EFROS-BUJOR, fondatoarea PAROLE Agency – una dintre cele mai prest

Ședința Comisiei de expertiză a dopurilor
11Oct2024
Ședința Comisiei de expertiză a dopurilor

La 09 octombrie 2024 a avut loc prima ședință a Comisiei de expertiză a dopurilor (CED), instituită în cadrul I.P. „LCTBANPC” în temeiul art.6 alin.(1) din Legea nr.1100 din 30.06.2000 cu privire la fabricarea şi circulaţia alcoolului etilic şi a producţiei alcoolice, cu modificările adoptate prin Legea nr.407 din 21.12.2023 pentru

Vizită de studiu la vinăria „Crama Mircești”
30Sep2024
Vizită de studiu la vinăria „Crama Mircești”

Un grup de personal al I.P. „LCTBANPC” a efectuat, la 27 septembrie 2024, o vizită de studiu la vinăria „Crama Mircești” din s.Mircești, r-nul Unghen, inclusiv la plantația viticolă a acesteia. În cadrul vizitei accentul a fost pus pe familiarizarea participanților cu particularitățile procesului de creștere până la maturita

Ședință simulată a Comisiei centrale de degustare
24Jun2024
Ședință simulată a Comisiei centrale de degustare

Sorry, this entry is only available in Romanian.